Coaching

 

I COR fitness tilbyder vi coachingsamtaler og forløb.

Måske har du hørt om coaching, men hvad betyder det, og hvad kan det gøre for dig?

Coaching handler om at sætte og nå et personligt mål. Din coach vil hjælpe dig med at formulere og sætte det helt rigtige mål, et mål der er positivt og realistisk. Det kan være indenfor alle områder i livet.

Emner er oftest præstation, balance, energi, velvære, glæde, stolthed, vægttab eller populært sagt, at blive en bedre udgave af sig selv.

Coaching hjælper dig til at blive konkret og handlingsorienteret og gå direkte efter dit mål.

Under en coaching vil du:

  • blive opmærksom på dine udfordringer og forhindringer.
  • blive bevidst om de mønstre og vaner, der måske tidligere har stået i vejen for dit mål.
  • blive “klædt på” til at tage de første nødvendige skridt mod dit mål, sætte dig en realistisk tidsramme, alt i mens du bliver bevidst om, at nå et mål er en proces og sjældent en overnight handling.

Coaching

Et coachingforløb giver dig power, og du vil få oplevelsen af, at din livskvalitet øges markant.

Du vil få personlige redskaber og et indblik, du altid vil tage med dig over alt. Og frem for alt vil du måske for første gang sætte det helt rigtige mål.

Husets coach hedder Trine Riber. Hun har en Bachelor i socialt arbejde og er uddannet Life- og Business Coach hos Manning Inspire / v. Sofia Manning. Trine er også uddannet personlig træner og kostvejleder, hvilket giver den helt perfekte faglige profil til at hjælpe dig med din livsstilforandring.

Ønsker du et coaching forløb hos Trine Riber, skal du udfylde nedenstående kontaktformular. Du vil efterfølgende blive kontaktet med henblik på en uforpligtende samtale.

  • Trine Riber
  • Centerchef & Life- og Business Coach

Book en uforpligtende samtale