COR FIT MOM – før fødsel:

Hos COR fitness tilbyder vi træning til dig som er gravid. Forløbets varighed er på 8 uger med træning en gang om ugen. Træningen foregår på et lille lukket hold, og varetages af vores UroGynObs fysioterapeut Kamilla.

Holdet er målrettet alle gravide, så du kan deltage ligegyldigt hvor langt, du er i din graviditet, og du uanset hvor meget erfaring du har med træning. Hvis du døjer med smerter eller andre problemer relateret til din graviditet, kan du også uden problemer indgå på holdet. Der bliver taget hensyn til den enkelte gravide.

Træningerne planlægges med fokus på hele din krop med hensyntagen til din voksende gravide mave. Vi fokuserer på hele kroppen, og på at holde din krop i god fysisk form frem mod fødslen.

Vi følger de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen omkring træning til gravide. Vi har særligt fokus på din bækkenbund og kontakten hertil.

Udover træning taler vi emner som graviditetsrelaterede bækkensmerter, delte mavemuskler, træning efter fødsel og hvad du ellers kunne havde lyst til at vi tager op!

Inden opstart eller undervejs i forløbet, har du mulighed for en individuel konsultation ved Kamilla. Kamilla undersøger din krop og evt. din knibefunktion, så du får det maksimale ud af din træning.
Konsultationen indeholder en undersøgelse af din krop med fokus på lænd, bækken og bækkenbund. Ud fra undersøgelsen vil du sammen med Kamilla tilrettelægge en plan med henblik på den rette træning for dig og din krop.

Der vil være en ekstra pris på kr. kr. 500,- pr. en konsultation.

DU FÅR:

  • 8 fælles træninger på lukker hold i 8 uger
  • Træninger på en varighed af 60 minutter
  • Fællesskab med andre gravide
  • En sikker træningsrytme med hensyntagen til din voksende gravide krop
  • Teori og viden omkring den gravide krop
  • Energi og velvære
  • Holdtræning vejledt af fysioterapeut med efteruddannelse inden for specialet

Undervejs i forløbet besøger personlig træner Lotte Hoffmann jeres hold. Lotte står for husets efter-fødselstræning, og vil give jer en smagsprøve på den videre træning på COR Fit Mom – efter-fødsel. Kamilla og Lotte samarbejder tæt omkring jeres forløb.

Læs om Kamilla og Lotte her:

Om COR FIT MOM

 

Det er ikke et krav, at du har medlemsskab i COR fitness for at deltage på COR FIT MOM.
Skulle du blive forhindret i at deltage i forløbet, har du mulighed for at hoppe med på det
næste COR FIT MOM hold, hvis der er plads. Dette skal ske efter aftale med COR fitness.

Har du allerede født, er du landet på den forkerte side…..COR Fit Mom efter fødsel følg linket her: https://www.corfitness.dk/personlig-traening/cor-fit-mom/

I tilfælde af for få tilmeldte, har COR fitness til enhver tid, ret til at aflyse og betale pengene retur.

Vi træner:

Onsdag fra kl. 16:30-17:30
Næste hold starter onsdag d. 16. november 2022 og fortsætter frem til d. 11. januar 2023. Der er 6 træninger før jul og 2 trænninger i det nye år.

Skriv til info@corfitness.dk for mere information.


Pris for hele forløbet 1095,-

  • Trine Riber
  • Centerchef og personlig træner