Massage

 

 

SPORTSMASSAGE
Har du brug for at få dybdebearbejdet ømme muskler efter din træning, så er sportsmassage noget for dig. Vores massører bearbejder de ømme områder, og kommer helt i dybden, så din restitution forbedres, og muskulaturen hurtigere bliver klar til de næste udfordringer. Ofte arbejdes der i mindre og specifikke områder, som eksempelvis nakke eller skulder. En massage tager 25 min.

Ønsker du at komme helt i bund med dine små skavanker og ophobninger efter hård træning, anbefaler vi, at du bestiller en massage på 50 min., hvor du sætter maksimalt gang i din restitution, og bliver hurtigere klar til de næste udfordringer.

VELVÆREMASSAGE
Velværemassage er dejligt afslappende og får dig helt ned i gear, efter en måske lidt for hektisk periode. Her arbejder vi med større kropsområder, som eksempelvis ryggen eller benene. En massage varer 25 min. Vil du have lidt ekstra luksus i hverdagen, anbefaler vi, at du booker en dobbelt tid, og derved sikrer at massøren kommer hele kroppen igennem, og du mærker velværet pible i kroppen bagefter. Ren velvære, hvor du virkelig får lov at stresse af, og komme helt ned i gear.
En virkelig fantastisk massagebehandling.

  • Trine Riber
  • Centerchef og personlig træner

Udfyld kontaktformular og vi kontakter dig for booking af tid