Holdtræning


Holdbeskrivelser

I COR fitness ved vi, at holdtræning kan højne motivationen. Det er sjovere at knokle og svede sammen med andre, og det bliver nemmere at komme afsted hjemmefra, når du forpligter dig regelmæssigt til en holdtræning.

Vi ved hvad en dygtig instruktør kan gøre for dine resultater, derfor er holdtræning prioriteret højt i COR fitness, og vi tilbyder et væld af forskellige holdtimer, fra morgen til aften.

Kapaciteten på en holdtime er sat til 20 deltager. Instruktøreren er uddannede og har mange års undervisningserfaring indenfor fitness.

Det kræver medlemsskab til COR fitness hvis du vil træne på hold.
Holdplanen reguleres efter årstiden. Det betyder, at der i sommerperioden vil værer færre hold på planen.

Bike
BIKE er en indendørs træningstime på specialdesignede, stationære cykler. COR fitness har valgt de nyeste cykler fra BODYBIKE.
Se mere her
Puls/Styrke HI-Intensity
Puls/Styrke Hi-Intensity er en holdtime med høj intensitet, hvor der arbejdes med din krops styrke, kondition og bevægelighed.
Se mere her
Cirkeltræning
CIRKELTRÆNING kombinerer styrke- og konditionstræning, og er en effektiv form for træning.
Se mere her
Hårdt men kort
HÅRDT MEN KORT er en holdtime med høj intensitet, hvor der arbejdes med din krops bevægelighed.
Se mere her
Kettle Core
KETTLE CORE er en træningstime hvor Kettle Bells er det primære redskab.
Se mere her
LessMills BODYCOMBAT®
LessMills BODYCOMBAT® er en simpel, sjov og effektiv træningsform, der henvender sig til alle. Det er konditionstræning med høj intensitet.
Se mere her
LesMills BODYBALANCE®
LesMills BODYFLOW® er en yoga-inspireret time, ideel for alle, uanset baggrund, til at påvirke dit sind, din krop og dit liv i en positiv retning.
Se mere her
LesMills BODYPUMP®
LesMills BODYPUMP® – THE ORIGINAL BAREBELL CLASS er den ideelle træning for enhver der ønsker at komme i form, opbygge muskulatur og have en god holdning.
Se mere her
Mobilitetstræning og udstrækning
MOBILITETSTRÆNING OG UDSTRÆKNING er en time hvor vi arbejder med din krops bevægelighed, mobilitet og smidighed.
Se mere her
Pilates
PILATES er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen.
Se mere her
LesMills SH´BAM™
LesMills SH´BAM™ er en dansetime med en blanding af de seneste hits, velkendte klassikere og latin-amerikanske rytmer. Med masser af energi og skønne, sjove moves bliver det en leg at komme i form.
Se mere her
Step
STEP BASIC er en time med høj energi og pulsende musik. Du får pulsen op med de simple koreografier på stepbænken.
Se mere her
Stram op
STRAM OP er en time med fokus på opstrammende styrketræning for hele kroppen, hvor du vil forbedre din muskeludholdenhed.
Se mere her
TRX
TRX står for Total body Resistance Exercise og er betegnelsen for en træningsform, hvor man udnytter sin egen kropvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition.
Se mere her
Yoga
YOGA er en time der byder på et vitaliserende, styrkende flow af stående stillinger, som varmer kroppen igennem og løsner spændinger i takt med en rolig og dyb vejrtrækning.
Se mere her