Om COR Fitness

Hjertet i vores logo og det latinske COR symboliserer den faglige viden som COR fitness tager afsæt i. Vi ser fitness som et sundhedstilbud, der kræver professionel vejledning til det enkelte medlem.

 

COR fitness bor i samme hus som FysioDanmark Odder. I samarbejde prioriterer vi den komplette løsning for dig som kunde.

Du bliver mødt af et professionelt team af personlige trænere, de dygtigste holdinstruktører samt fysioterapeuter.

Der er mange muligheder i COR fitness. Med to træningssale samt en Bikesal, tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige holdaktiviteter, som LesMills Bodypump og Bodyflow, Stram Op, TRX, Kettle Core, Hårdt Men Kort, Thai Bo, Boks, Pilates, Dans, Mobilitetstræning og Yoga.

Hvis du er til styrketræning har vi maskiner fra Gym80, med mulighed for anvendelse af Advagym system, samt alt indenfor funktionel træning. Er du mere til konditionstræning, byder centeret også på et bredt udvalg af cardioudstyr.

Har du behov for lidt ekstra udbyder COR fitness personlige træningsforløb og BOOTCAMPS.

Vision

Vores ledestjerne i alt vi gør, er at levere høj faglighed og service.

 

Mission

Der er fokus på en tæt kontakt til vores medlemmer gennem service og rådgivning. Alle behov skal ses og høres.

Gennem uddannet personale rådgiver vi det enkelte medlem til at optimere performance, planlægge træning, vurdere skader eller indgå i længere træningsforløb.

Når du melder dig ind som medlem får du valget mellem en personlig træner eller fysioterapeut til at planlægge din træning.

Vi afholder bootcamps og eventstræninger for at holde et fantastisk træningsmiljø og opfordre til en social kultur i centret.