Om COR Fitness

Velkommen til COR fitness. Her kan du læse lidt om vores vision og mission. COR er det latinske navn for hjerte. Hjertet og det latinske symboliserer den faglige viden som COR fitness tager afsæt i. Vi ser fitness som et sundhedstilbud, der kræver professionel vejledning til det enkelte medlem.

 

COR fitness bor i samme hus som FysioDanmark Odder. I samarbejde prioriterer vi den komplette løsning for dig som kunde, hvad enten du kommer fra fysioterapien eller COR fitness. Du bliver mødt af et professionelt team af personlige trænere, de dygtigste holdinstruktører samt fysioterapeuter.
Når du melder dig ind i COR fitness, tilbyder vi personlig programlægning af en personlig træner eller fysioterapeut.

Der er mange muligheder i COR fitness. Med de to træningssale samt en Bikesal, tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige holdaktiviteter, som LesMills Bodypump og Bodyflow, Stram Op, TRX, Løb, Kettle Core, Hårdt Men Kort, Thai Bo, Boks, Bold, Pilates, Mobilitetstræning og Yoga. Hvis du er til styrketræning har vi maskiner fra Gym80, med mulighed for anvendelse af Advagym system, samt alt indenfor funktionel træning. Er du mere til konditionstræning, byder centeret også på et bredt udvalg af cardioudstyr.

Har du behov for lidt ekstra udbyder COR fitness personlige træningsforløb og forskellige BOOTCAMPS og træninger på lukkede hold. COR fitness er et center, hvor vi har fokus på at skabe unikke træningsmiljøer og fællesskaber. Vi vil øge din velvære gennem fysik og metal trivsel.

Vision

Vores ledestjerne i alt vi gør, er at levere høj faglighed og service.

 

Mission

Der er fokus på en tæt kontakt til vores medlemmer gennem service og rådgivning. Alle behov skal ses og høres.

Gennem uddannet personale med en faglig ballast vil vi rådgive det enkelte medlem til at optimere performance, planlægge træning, vurdere skader eller indgå i længere træningsforløb.

Når du melder dig ind som medlem får du valget mellem en personlig træner eller fysioterapeut til at planlægge din træning.

Vi vil løbende afholde bootcamps og smallgroup træninger for at holde et fantastisk træningsmiljø og opfordre til en social kultur i centret.