HardCOR – Kun for kvinder!

 

TRÆN 1 x OM UGEN I LUKKET FÆLLESSKAB

I COR fitness ved vi at mange arbejder hårdt med motivationen og energien til træning. Vi ved også, at mange synes det er kedeligt at træne alene, ligesom det kan knibe med tiden, overskuddet og lysten til at prioritere træningen i hverdagen.

Ideen med HardCOR – Kun for kvinder! er at få dig afsted til træning hver uge.
Det er sjovt, fordi du deler det med andre. Sammen gør vi træningen social og nærværende, og sammen holder vi gejsten og motivationen. Vi er 20-25 kvinder på holdet.

Du kan tilmelde dig tirsdag og torsdag. Træningen foregår året rundt, med undtagelse af juli og i julen.

Vi er både inde og ude – årstiden bestemmer. Når vi træner indendørs foregår det i COR fitness på Ballevej 16. Når årstiden tillader det, går vi ud. Hver gang træner vi 1 time.
Du tilmelder dig et halvt år ad gange.

Der er fokus på fuldkrops-styrketræning og intensiv kredsløbstræning. Der er altid opmærksomhed på den tekniske udførelse. Ideen er, at vi får opbygget en stærk krop i god form. Fra tid til anden laver vi mobilitetstræning og udstrækningsøvelser.

Når vi træner indendørs, drikker vi af og til en kop kaffe/vand, og får en snak i den lille cafe i centeret. Der er mulighed for bad.

Krav til dig!

Du skal have lyst til at træne sammen med andre, og du skal have lyst til det sociale samvær, som vi vægter højt.

De næste hold starter i uge 33 – 2022 og fortsætter frem til uge 51 – 2022. Der er ingen træning i uge 42. Der bliver åbent for tilmelding medio juni måned. Deltagelse på holdet kræver ikke medlemsskab af COR fitness.

HardCOR – Kun for Kvinder!:

Pris for hele perioden 1.195,-