Fysiotræning

FysioPilates er baseret på traditionel pilates, men er tilpasset til fysioterapeutisk tankegang, og bliver målrettet mod den enkelte deltager. Underviseren på FysioPilates er desuden uddannet fysioterapeut.

Træningen med FysioPilates er både skånsom og effektiv uanset træningstilstand, funktions-nedsættelse eller evt. diagnose. Der arbejdes med muskelbalance, kropskontrol og bevægelseskvalitet. Der sættes i træningen et særligt fokus på kroppens core (de dybe mave- og rygmuskler).

Træning er relevant uanset træningstilstand og kan anvendes som fx rehabilitering og/eller forebyggende træning, både i forhold til ryg-/bækkenproblematik, nakke/skulder eller muskel- og ledproblematikker i arme og ben.

Fysio-ryg er et hold hvor der lægges vægt på grundig instruktion og holdes skarpt øje med udførelsen, så du får størst muligt udbytte af øvelserne. Nete står for træningen på Rygholdet om mandagen, og har en videreuddannelse på rygområdet. Der bliver brugt forskellige redskaber, oftest bold. Udover den mærkbare effekt, skal det også være hyggeligt at træne sammen på holdet.

Fysiotræning instruktører

Holdplan