Holdbeskrivelse

Yoga

FLOW YOGA er en time der byder på et vitaliserende og styrkende flow af stående stillinger, som varmer kroppen igennem og løsner spændinger i takt med en rolig og dyb vejrtrækning.

Vi starter med restorative, smidiggørende, siddende stillinger og afslutter altid med en beroligende, guidet afspænding.

YOGA BASICS Denne time er målrettet dig der ikke har prøvet yoga før eller har særlige problematikker vi skal tage hensyn til. Vi tager udgangspunkt i lige der hvor din krop er. Du behøves ikke være smidig eller stærk. Vi gør brug af blokke, stole og elastikker hvor det er nødvendigt. Du kan med fordel medbringe en pude og et tæppe til støtte også. Hvis det er okay med dig kommer vi rundt og retter/hjælper ind i stillingen – selvfølgelig med de fornødne Corona-forholdsregler. Kom som du er – ALLE kan være med!

HATHA YOGA Navnet Hatha yoga er en grundlæggende betegnelse for den fysiske del af yoga – det vil sige yogastillingerne.

Hatha yoga er en bred betegnelse, og derfor kan de enkelte yogatimer variere meget fra session til session. Fælles for Hatha yoga er, at der er fokus på at lave én øvelse ad gangen.

Så er du ude efter en rolig yogatime med pauser mellem stillingerne, er Hatha yoga et godt valg. Der er tid til at fokusere på, at du udfører hver enkelt stilling korrekt, og på dit niveau.

Alle kan deltage – der instrueres så du kan være med, uanset niveau.

Yoga instruktører

Holdplan