Kostvejledning

Kostvejledning og planlægning ud fra dit behov og ønske!

I COR fitness, tilbyder vi kostvejledning og planlægning indenfor vægttab, vægtøgning, almen sundhed og sportsernæring.

Vi betragter kostplanlægning og vejledning ud fra en bred forståelse. Vi planlægger og vejleder altid ud fra den enkelte, ud fra devisen om, at ikke to mennesker er ens.

Ønsker du vægttab, ved vi alle, at det handler om at forbrænde mere end vi spiser. Det er sandt, men i COR fitness ved vi, at denne tilgang til vægttab, ofte ender i ekstreme handlinger, som på sigt ikke er holdbare.

Derfor arbejder vi med kostvejledning og vægttab, ud fra metoder og værktøjer, der bidrager til varig forandring og velvære.

Kostvejledning i COR fitness tager afsæt i, hvem du er, og hvad der virker for dig. Vi vil støtte dig i din forandring, og hjælpe dig med at holde motivationen gennem din proces.

Det handler om at finde balancen, både i dit kalorieregneskab, dit aktivitetsregnskab og i dit liv.

Vi inkluderer din fysik, dine kost- og motionsvaner samt dine mentale udfordringer og forhindringer.

Målet er at give dig viden omkring dig selv og dine udfordringer, samt at klæde dig på, så du kan gennemskue din mad og dens konsekvenser, på både godt og ondt.

Indenfor vægtøgning og almen sundhed, opleves et større og større behov for rådgivning, vejledning og kostplanlægning. I COR fitness kan vi hjælpe dig.

  • Har du livsstilssygdomme, hjælper vi dig med at gennemskue, hvilken slags mad du skal forsøge at undgå, og omvendt hvilken mad der vil påvirke din fysik positivt.
  • Har du problemer med at holde vægten oppe, gennemgår vi sammen dine kost- og spisevaner, så vi sikrer, at du får en sund vægtøgning, hvor der fortsat er balance i din kost.
  • Ønsker du optimering af din sportslige performance, kan COR fitness hjælpe dig.

Vi har erfaringer med kostplanlægning til elite idrætsudøvere. Afhængig af din sportsgren, planlægger vi sammen den helt optimale kost til dig. Vi beregner dit energibehov ud fra et detaljeret kig på din hverdag, og planlægger derudfra, den kost der vil fungere i din hverdag, og samtidig sikre dig resultat.

  • Frederik Hørning
  • Personlig træner og kostvejleder
  • Lotte Hoffmann
  • Kostvejleder og Personlig træner

Book en uforpligtende samtale